Jump to content
Cover for Inkallning! : så får du en lyhörd hund
Isbn: 978-91-8037-208-4
Publisher: Tukan Förlag
Category:
House & Home
Accessible since: January 2022

E-book

Inkallning! : så får du en lyhörd hund

Pippa Mattinsons bok om inkallning har blivit en internationell succé bland hundägare. Den handlar om mycket mer än att hunden ska komma när du kallar på den. Den hjälper dig att bygga upp ett samspel med din hund.

Inkallning handlar om den grundläggande kommunikationen mellan dig och din hund. Att ropa ”Hit!” och få hunden att omedelbart komma – oavsett vad som händer runt omkring – är det viktigaste och mest avgörande kommandot i hunduppfostran. Det lägger grunden för hundens vidare lydnadsträning. Att lyckas med inkallningen är alltså A och O för alla hundägare.

I den här boken förklarar Pippa Mattinson sin metod med stor portion humor. Hennes inlärningsmetod är rolig både för hunden och för ägaren. Och hon är lika tydlig mot sina läsare som de bör vara mot sina hundar. Oavsett om du har en valp eller en vuxen hund så bygger du successivt upp samspelet er emellan. Pippa Mattinson förespråkar ett positivt belöningssystem och visar hur man genom lager på lager av övningar lyckas att få en lyhörd och – i slutändan – lydig hund.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone