Jump to content
Cover for Brustna hjärtans bekännelser
Isbn: 978-91-8944-853-7
Publisher: Bookea
Category:
Feelgood
Accessible since: January 2022

E-book

Brustna hjärtans bekännelser

På sajten storiesofbrokenhearts.com samlas människor från hela världen för att anonymt skriva av sig om hjärtesorg, krossade ambitioner och allt annat som får livet att suga.

Här möts amerikanen Jake, som trots att han egentligen är mitt uppe i sitt livs dröm helt tappat greppet, och svenska Maria, som just fått ett omtumlande besked. Trots en minst sagt dålig start och monumentalt olika förutsättningar i livet växer snart en vänskap fram mellan dem båda där de bit för bit börjar anförtro sig åt varandra och berätta sina djupaste hemligheter. Någonstans längs vägen börjar känslor spira och plötsligt ställs allt på sin spets - men är de verkligen redo för kärlek och för varandra?

"Brustna hjärtans bekännelser" är en feelgood med lite svärta om när det är dags att släppa taget och gå vidare där vi, tillsammans med Jake och Maria, får följa med på en resa som sträcker sig både bakåt och framåt i tiden.

Marie Angle har arbetat med skrivande och kommunikation på olika sätt under hela sitt yrkesliv. Idag är hon kommunikationsansvarig i en hockeyklubb samtidigt som hon skriver på flera nya manus. "Brustna hjärtans bekännelser" är hennes debutbok.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone