Jump to content
Cover for Efter Trump – En reporters personliga berättelse på plats i USA
Isbn: 978-91-7557-614-5
Publisher: Kunskapshuset Förlag
Category:
Memoirs & Biography Society & Culture
Accessible since: December 2021
Narrator: Erik Bergin
Length: 4 hours 11 minutes

Audiobook

Efter Trump – En reporters personliga berättelse på plats i USA

Varför blev Donald Trump framröstad till USA:s president, och vad är det för land han lämnat efter sig?
Amerikanerna hade tröttnat på att välja samma sorts politiker som de alltid gjort. I stället valde de Donald J. Trump. Han kom att förändra presidentskapet – och ge helt andra röster plats i politiken. Fyra år senare, 2020, förlorade han valet. Men försökte ändå sitta kvar.
Journalisten Erik Bergin har bevakat två amerikanska presidentval. Med hjälp av intervjuer från kust till kust och en mängd resor runt om i USA under flera år ger han i den här personliga reportageboken sin bild av ett Amerika på jakt efter en ny identitet och riktning.

 

Erik Bergin, född 1973, är journalist på Svenska Dagbladet sedan drygt 20 år och har bland annat jobbat som utrikeskorrespondent i USA, baserad i New York. Han analyserar och rapporterar löpande om amerikansk politik i SvD.
Nu debuterar Erik Bergin som författare med sin analys av varför Donald Trump blev vald till världens mäktigaste ämbete. Erik bor i Stockholm och har studerat vid Lunds universitet, på college i North Carolina och på folkhögskola i Småland.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone