Jump to content
Cover for Bli ditt bästa jag på beställning
Isbn: 978-91-8951-009-8
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: December 2021
Narrator: Rolf Jansson
Length: 39 minutes

Audiobook

Bli ditt bästa jag på beställning

Ljudboken har producerats i samråd med leg. läkare, som dessutom är psykiater och leg. psykoterapeut.

Finns det någon situation eller händelse i framtiden som du är nervös eller orolig för?

Har du haft någon tidigare upplevelse – det kan vara ett affärsmöte, att du talat inför publik, att du besökt tandläkaren – och har du då känt dig nervös eller känt ett bristande självförtroende?

Har du – å andra sidan - tidigare upplevelser då du känt att du varit stark, självsäker, belåten, glad, fridfull, balanserad, kreativ, eller bara full med självförtroende? Kanske har du vid ett eller flera tillfällen känt att du haft ett ”flyt”?

Önskar du att du på beställning kunde ”trolla fram” dessa positiva känslor eller en känsla av att vara i fokus, orädd, laddad och att du har full kontroll på situationen?

Då kan du etablera ankare (triggers) för att få fram den önskade känslan du är ute efter. Ett ankare är en koppling mellan en stimulans och ett emotionellt tillstånd. Ankare kan användas för att få fram en önskad positiv känsla på kommando när du som bäst behöver det. Genom att sätta ett ankare triggar du den känsla som du vill få tillgång till och du kan sen framkalla den när du så vill.

Har du sett när idrottsmän slår sig på knäna före ett hopp, hur dom blundar och fokuserar, klappar händerna med mera. Allt för att ladda igång sig. Vi erbjuder dig en liknande teknik som du kan använda inför ett viktigt möte, ett säljbesök, träningspass, tentamen eller när helst du behöver vara fokuserad och prestera "med ditt bästa jag".

I denna ljudbok får du tillgång till denna utmärkta teknik för att komma åt dina lagrade positiva känslor och använda dem som ankare för en kommande situation eller händelse. Det fina är att situationerna eller händelserna inte behöver ha något samband med varandra. Du smälter helt enkelt ihop dom gamla goda känslorna – som finns lagrade hos dig – med den kommande situationen eller händelsen. På det sättet behöver du inte känna dig orolig eller nervös. Och det bästa är att du kan i fortsättningen alltid ta fram dessa goda känslor, när du hamnar inför något som känns oroande, nervöst eller då du känner dig obekväm.

Vi individer kan ofta underprestera genom att inte få tillgång till alla de resurser vi har inom oss. Det är möjligt att vi är omedvetna om att vi har dessa resurser eller också har vi inte tänkt på att dessa resurser kan överföras eftersom dom finns lagrade i helt andra, orelaterade områden, i våra liv.

Det är också möjligt att vi inte vet hur vi ska komma åt dessa resurser just när vi behöver använda dem.

Med hjälp av tekniken som beskrivs i den här ljudboken kan du mentalt förbereda dig för vilken händelse som helst.

Potentialen finns inom dig, men du måste ta fram ditt bästa jag och samtidigt bryta ner barriären av självtvivel.

Att ankra upp en önskad känsla är en visualiseringsteknik som kommer att få dig att automatiskt sammankalla de positiva känslor som behövs för att prestera på en högre nivå och ta dig igenom en upplevelse på det sätt som du önskar. Det är en snabb och enkel teknik för att bli ditt bästa jag på beställning.

Du kommer att lära dig en post-hypnotisk betingad respons som du kan utlösa närhelst du behöver - och var du än är.

Med denna teknik får du kontroll över dina känslor, tankar och beteenden på en nivå som du kanske aldrig trott var möjlig.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone