Jump to content
Cover for Alla mina dejter
Isbn: 978-91-7885-562-9
Publisher: Visto förlag
Category:
Feelgood
Accessible since: September 2021

E-book

Alla mina dejter

En dag bestämmer sig Sigrid för eller nej förresten: om vi ska vara ärliga är det hennes väninna Olivia som bestämmer sig för att Sigrid måste börja dejta. Sigrid är nyseparerad varannan-vecka-förälder och lever mitt i en pandemi hon känner sig ofantligt ensam. 

Sigrid kastas ut i en värld som hon inte befunnit sig i på flera år en värld som numera inleds online. Här finns alla typer av män, de som får det att pirra, de som är kloka val, de som inte alls liknar sin profilbild. Och där finns Didrik som får Sigrid att helt tappa fotfästet.

Alla mina dejter är en roman om att vakna. Vakna ur år av äktenskap och få syn på mindre smickrande sidor av  sig själv. Vakna ur sorgearbetet som en skilsmässa innebär, och hantera ett barns och sina egna besvikelser. Vakna ur en förödande kärleksaffär och se att den bottnar i mönster från förr. Det är också en berättelse om balansen mellan föräldraskap och förälskelse.

Alla mina dejter är den andra delen i serien om Sigrid och är en fristående uppföljare till Om färgen var blå.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone