Jump to content
Cover for Finns det lust, finns det hopp
Isbn: 978-91-8922-538-1
Publisher: Yabot AB
Category:
Erotic
Accessible since: August 2021
Narrator: Sissela Lindberg
Length: 1 hour 16 minutes

Audiobook

Finns det lust, finns det hopp

”Älskling. Jag var tvungen att åka till fabriken i Eskilstuna. Kommer hem imorgon. Hoppas att du haft en bra kväll. Jag vill höra allt sen. Älskar dig. Peter”

Han är så gammaldags, en handskriven lapp. Han hade ju kunnat skicka ett sms eller ringa. Trots att han är ingenjör, tekniker och en oerhört framgångsrik entreprenör var han fortfarande bara en blyg och gammaldags liten pojke. Sedan Peters företag blivit börsintroducerat hade han jobbat mer än någonsin. 

Själv var jag nöjd med att vara ett attraktivt bihang. Jag hade inga ambitioner till rikedomar och framgång.

Jag drog av den knälånga svarta kjolen, satte mig på sängen och knäppte långsamt upp blusen. Min kropp avspeglades i den stora spegeln. De fasta välformade brösten med små vårtgårdar där bröstvårtorna just nu pekade rakt ut. Midjan var smal där den svarta höfthållaren i spets satt, magen var platt och höfterna runda. Benen var hyfsat välsvarvade och de tunna nylonstrumporna med söm fick dem att se fantastiska ut, speciellt när jag tryckt ner mina små fötter i ett par högklackade pumps.

Mina tankar gick till kvällen som just passerat, jag föll bakåt på sängen, sparkade av mig skorna, särade på benen och lät handen leta sig ner till mina välansade mörka lockar. Jag ville berätta allt för Peter.

 * * * 

Linda jobbar i en exklusiv butik för underkläder och sexleksaker där kunderna är både oblyga och underhållande. Hennes man, Peter, älskar att höra hennes berättelser om kunder och de erotiska situationer som hon hittar på, men är allt verkligen bara påhittat?

* * *

Sonya Muño skriver sensuell erotik och har tidigare utkommit med "Den vackra och underbara Carmens amorösa liv" 2019 och "SEX rum och kök" 2020.

Musik av David Fesliyan och ljudeffeklter från Freesound.org


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone