Jump to content
Cover for Tinderellas heta nätter
Isbn: 978-91-8928-168-4
Publisher: Bookea
Category:
Erotic
Accessible since: November 2020
Narrator: Elin Andersson
Length: 4 hours 2 minutes

Audiobook

Tinderellas heta nätter

Jag sneglar på mobilen. Det gäller bara att våga. Andra gör ju det. Så varför inte jag? Jag sväljer mina tvivel och klickar på den röda Tinderikonen med den vita lågan i. Jag har inte varit med en kille sen mitt förhållande gick i kras... och jag längtar verkligen efter någon att hångla upp.

Plötsligt är han där, en kille vars profilbild fångar min uppmärksamhet. Hans sexiga blå ögon ser rätt in i mina. Jag bläddrar igenom hans foton, på en av dem står han i badbyxor och kroppen går inte av för hackor. Jag svajpar höger och håller andan.

Strax blixtrar det till på min skärm. Den blonde guden gillar mig också. Det blir en match. Min allra första. Tankarna rusar iväg. Sakta i backarna, säger jag åt mig själv. Så enkelt är det väl ändå inte? Att man matchar och får ligga tio minuter senare?

Emily är nybliven singel och till en början skeptisk till dejtingapparnas förlovade värld. Föga anar hon att hon inom kort kommer att bli en riktig Tinderella – och att appen kommer ta ut henne på äventyr hon inte kunnat föreställa sig ens i sin vildaste fantasi...


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone