Jump to content
Cover for Optimera mera
Isbn: 978-91-8928-177-6
Publisher: Bookea
Category:
Economics & Business
Accessible since: November 2020
Narrator: Sebastian Karlsson
Length: 5 hours 29 minutes

Audiobook

Optimera mera

Stress är något många lider av och långvarig stress påverkar inte bara dig själv negativt, utan även alla andra i din omgivning - såväl hemma som på din arbetsplats. Optimera mera är en bok som hjälper dig hantera stress. Du får lära dig mer om vad stress är och hur du kan optimera dina mentala processer genom emotionell färdighet och kognitiv kontroll allt för att må och fungera bättre! I boken följer du steg för steg hur du kan öka dina insikter och förbättra ditt mående och i slutet finns reflektionsfrågor samt exempel på mentala pauser, så kallade mindbreaks.

Boken handlar också om hur ledare och organisationer kan skapa förutsättningar för att optimera det sociala samspelet och en bra psykosocial arbetsmiljö som gynnar hållbarheten för både den enskilde och företaget i stort.

CAMILLA IHSE är stress- och avspänningspedagog med inriktning på KBT, mindfulnessinstruktör och diplomerad personlig mental tränare. Hon har även en filosofie kandidatexamen på Lunds universitet med psykologi som huvudämne. Camilla har stor erfarenhet inom HR och av att arbeta med människor i olika organisationer, vilket hon gjort i 18 år. Idag driver hon Ihsero AB och håller bland annat i föreläsningar, workshops och kurser.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone