Jump to content
Cover for Mord och röda fjädrar
Isbn: 978-87-2655-537-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: September 2020

E-book

Mord och röda fjädrar

Att bekämpa orättvisor, själva spänningen i yrket, mordutredningar – Otto Wester tänker tillbaka på varför han blev polis. Han har alltid drivits av att ta reda på sanningen.

Kommunalrådet Gina Eriksson får en mystisk födelsedagspresent. De röda fjädrarna börjar snart dyka på fler ställen, på platser där de inte bör finnas, på brottsplatser, och polisen börjar ana ett oroväckande mönster. Ett litet snedsteg i äktenskapet kanske heller inte är så oskyldigt när det kommer till kritan. Makthunger och svartsjuka är en dödlig kombination.

Författarduon Åke Bjurhamn och Kerstin Ryderstedt deckardebuterade 2007 och har skrivit sedan dess. Skrivsamarbetet kom igång efter en kurs i att skriva deckare på Fridhems folkhögskola. Duon är bosatt i Norrköping, och böckerna om Otto Wester har stundtals gått som följetong i Folkbladets söndagstidning. Åke Bjurhamn är även konstnär och jazzmusiker.

Den mat- och jazzintresserade detektiven Otto Wester har vigt sitt liv åt att utreda brott, vilket han gör både inom Vidaholmspolisen och privat. När han inte löser mordgåtor tar han gärna ett glas genever.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone