Jump to content
Cover for Hämndens timma
Isbn: 978-87-2655-535-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: September 2020

E-book

Hämndens timma

Otto Wester sörjer sin älskades tragiska döden. Det enda han har kvar av henne är katten Sessan. När ledningen bestämmer sig för att stänga ner Vidaholmspolisen ser Otto Wester en möjlighet att starta om på nytt på annan ort. Han ska börja ett nytt kapitel. Uppdragen börjar genast trilla in på Otto Westers nyöppnade detektivbyrå i Norrköping. Men det är inte lätt att flytta till en ny stad inser den före detta kommissarien. Det är nya ansikten, nya vänner, nya fiender och, framförallt, nya kriminella. Otto Wester har svårt att klara av allt arbete ensam. Ett mystiskt brev och en öde sommarstuga på Djurön blir också upplägget för ett fall som kommer att sätta Otto Westers nära i fara ännu en gång.

Författarduon Åke Bjurhamn och Kerstin Ryderstedt deckardebuterade 2007 och har skrivit sedan dess. Skrivsamarbetet kom igång efter en kurs i att skriva deckare på Fridhems folkhögskola. Duon är bosatt i Norrköping, och böckerna om Otto Wester har stundtals gått som följetong i Folkbladets söndagstidning. Åke Bjurhamn är även konstnär och jazzmusiker.

Den mat- och jazzintresserade detektiven Otto Wester har vigt sitt liv åt att utreda brott, vilket han gör både inom Vidaholmspolisen och privat. När han inte löser mordgåtor tar han gärna ett glas genever.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone