Jump to content
Cover for Vassula: ett tecken på Guds kärlek
Isbn: 978-91-8918-563-0
Publisher: Bookea
Category:
Religion & Beliefs
Accessible since: July 2020
Narrator: Amanda Krüger
Length: 5 hours 34 minutes

Audiobook

Vassula: ett tecken på Guds kärlek

Vassula Rydén levde ett internationellt liv tillsammans med sin svenske man som jobbade för olika utvecklingsorganisationer. Hon ägnade dagarna åt cocktailpartyn, tennis och måleri. I november 1985 fick hon dock helt oväntat erfara sin skyddsängels närvaro. Ängelns uppdrag var att förbereda Vassula för något större. I boken beskrivs hennes resa från en närmast tafatt relation till Gud, genom en smärtsam själslig rening till en orädd profetgestalt som världen över vittnat om Guds längtan.

Denna bok handlar om uppenbarelsen True Life in God ("Sant liv i Gud") som pågått i drygt tre decennier, som översatts till 42 språk och spridits över hela världen. Här finns budskap som handlar om allt från vardagligt hushållsarbete till förutsägelser om de stora världshändelserna. Guds vrede över ondskan och synden är inget som döljs, men överträffas av en oändligt mycket starkare kärlek som når ända in i själens djup. Och i centrum av allt - en brinnande längtan efter de kristnas enhet.

Bo Westergaard är präst i Svenska kyrkan och sedan 1996 aktiv i den ekumeniska förening, Sant liv i Gud, som översätter och sprider Vassulas uppenbarelser.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone