Jump to content
Cover for Balans : Från inferno till inre balans
Isbn: 978-91-8893-946-3
Publisher: Förlagshuset Siljans Måsar
Category:
Religion & Beliefs Medicine & Health
Accessible since: June 2020
Narrator: Stephanie Brown
Length: 6 hours 47 minutes

Audiobook

Balans : Från inferno till inre balans

Om konsten att nå jämvikt när allting rämnat.

En berättelse och vägledning om den ibland svåra vägen att nå inre balans, för både män och kvinnor.

Går livet ut på att endast överleva? Den frågan grubblade Malin på under större delen av sitt liv. En dag var gränsen nådd och hon visste att hon måste göra ett val. Skulle hon helt ge upp detta liv eller skulle hon släppa rädslorna och verkligen börja leva? Botten var nådd och Malin hade ingenting mer att förlora. Valet var inte svårt. Hon skulle följa sin inre signal och hon skulle nå balans i sitt liv.

Malin Forsén delar sina erfarenheter och kunskaper från denna livsresa till dig nyfikna läsare som kanske strävar efter ett mer harmoniskt, mer levande och balanserat liv. Boken avslutas med 90 dagars inspiration till inre balans.

Livet är evigt överflöd och ren kärlek – vars flöde vi alla ingår i. När vi släpper gamla mönster och överlämnar oss till den sanna livsglädjen, kan vi nå balans mellan kvinnligt och manligt, rätt och fel, krav och vila och tacka för allt det motstånd som burit oss fram till frihetens insikt.

Valet är inte svårt!

Vad i ditt liv gjorde att du ville skriva den här boken om balans?

– Känslan av att något viktigt saknades, men också upplevelsen av att inte bli hörd, sedd och lyssnad på. Jag var under perioder väldigt arg och mycket ledsen och rädd. Men jag vägrade att ge upp tron på att det var möjligt att skapa balans i mitt och familjens liv. Och där någonstans började processen med skrivandet. Den där vägran att ge upp ledde så småningom till befrielse, magi, medvetenhet och till den där efterlängtade balansen, skriver Malin.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone