Jump to content
Cover for När träden talar till oss- Ditt inre träd
Isbn: 978-91-9853-556-3
Publisher: Soul Sisters Production
Category:
Philosophy
Accessible since: May 2019
Narrator: Johanna Senges
Length: 37 minutes

Audiobook

När träden talar till oss- Ditt inre träd

”Ditt inre träd” är den första i raden av meditationer och övningar tillhörande den fysiska boken ”När träden talar till oss”. 

I meditationen får du möta och undersöka ett inre träd.  

Det är ditt inre träd som kan hjälpa dig, stötta dig och ge dig kraft. Ett träd som kommer med budskap till dig själv, från dig själv, om dig själv och det som pågår i ditt liv. 

Det ditt träd berättar för dig har sin specifika symboliska betydelse för just dig. Svaren finns i ditt inre och meditationen hjälper dig att få tillgång till dem. 

I meditationen vägleds du att, genom trädets symbolik, bli medveten om hur du relaterar till dig själv och andra, vad du tycker resp. inte tycker är tillfredsställande i ditt liv. Det kan också ge medvetenhet om vad du vill och hur du kan och behöver göra för att förändra det.  

Som avslutning får du omskapa och förändra ditt träd. För när du förändrar din inre verklighet och energi påverkar du också din yttre verklighet och det kan hjälpa dig att hitta ny kraft och inspiration i ditt liv och din vardag.  

Om författaren 

Johanna Senges är utbildad naturterapeut, mindfullness coach och författare till boken ”När träden talar till oss”. Hon har med hjälp av naturen, naturmedicinen och personlighetsutvecklande övningar helat sig själv från en tidigare "vidbrändhet". Hon har lång erfarenhet av att jobba med barn och vuxna både individuellt och i grupp, genom meditation, qigong, personlighetsutvecklande och hälsofrämjande övningar, samt brinner för att inspirera människor till att på olika vis använda naturen för att helas, lära och upptäcka mer av sig själv. 

 

 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone